heeeeeeeeeej fredag.

tre lektioner..
första lektionen var franska. inget intressant om det..
origentering andra lektionen. det gick ju väldigt bra, även fast jag tog en kontroll för mycket.
sista lektionen var musik. hela klassen sjunger , det låter ljuvligt , vi är några riktigta baddare på det.
nu ska jag ha en riktig trevlig kväll.

jobbjobbjobb

JIIIIIIIIIIIIPPPPPPPPIIIII, vi är tillbaka i skolan igen. är det då man tappar hoppet på livet ?
jag tror faktiskt det, idag hade vi franskprov, det kan vara max hälften av oss som pluggade till det, fröken kommer bli väldigt besvikna på oss. hon kämpar som ett djur för att vi ska bli bra på detta utlänska språk, vi når inte riktigt hennes mål endå.  förlåt.

onsdagar är fina. denna har inte varit fel.


man blir aldrig för gammal, för ålder, är något vi hittat på.

. grrrrrrrrrrrrrrrrr, älskar er

god natt sverige , vi ses imorgon :)

nu är jag ensam, igen.

nu har alla åkt hem igen.
min bror och hans hund.
min syster, hennes två barn & man.
nu är allt tyst, lugnt, städat.
fast dom hade gärnat fått stanna några dar till, även om dom är jobbiga..
mitt lov har varit bra & skönt, lov är inte dumt.



man kan knappt se skillnad på oss.

tack

fin kväll igår, även om det är en tråkigt kväll, så gör jag det mycket skoj. hehe
nu kommer snart min bror, då är hela " vår" familj samlad, det var väl ett år sen senast.
det är väl dom jag får spendera resten av lovet med. så ha det bäst männskor.

leve livet, har du något val ?

jag har det väldigt skönt,
att stå och skratta med sin syster inne på toan är inte dumt,
att sitta på taket och schteka med sina vänner är inte dumt,
att vara ungdom är inte dumt,
att ha lov är inte dumt,
att leva livet är inte dumt,
men att veta att allt detta en dag kommer ta slut är jättedumt :(
ja.

lov.., och gud vad vi är söta.

jag lever.
min syster och hennes två små barn har jag fått åka ner med enda från uppsala. det är ganska mysigt att dom dragit sig ner hit. det finns endå inget vettigare att göra på lovet. alla säger att det ska bli underbart med lov, det är det inte, man gör ju inte ett skit ! så det känns ganska vettigt att vara lite med familjen. min bror kommer på fredag eller nåt sånt också tror jag.
idag var vi ute lite i skogen. det finns ju knappt i uppsala. där finns nog där också, men hessleholms skog slår alla.

grattis

grattis lilla mamma :)
min fina lilla mor fyller mycket gammalt idag. & vad har jag gett min mamma?
inget..för jag glömde att hon fyllde år, pinsamt.
men jag har städa, det har hon klagat på hela veckan , så lite glad måste hon blivit .


mamma till  --->
ser ju ut som hon är sen stenåldern. ja, det skulle man väl nästan kunna säga att hon är, men hon har ju sina anledningar.
den andra lite yngre tjejen på bilden är faktiskt min syster. min mammas barn japp, jag är sånt där litet efterbarn. men det har ju sina fördelar det också.
vår familj är lite invecklad. så grattis till er som fatta något. berättar om det en annan dag :)

men lyckade.

om ni vill läsa vad som hände på får försöka att skappa ett riktigt fint disco för små ungar får ni läsa det på min kära vän kennys blogg.
http://kennyhansson.bloggplatsen.se/
jag bidrar bara med bilder.
det har varit en roligkväll...
helt awesome med lov nu, inte klassen på en vecka. det har varit för mycket klass denna vecka.
första bilden är en klassisk ebba henny fredagsbild



mjaow

jobbigtjobbigtjobbigt..

wä , vilken trist dag.
nästan alla lektioner är som vanligt igen. & det känns som vi ska ha massa ny grupparbeten, prov & tråkiga gamla länder som vi ska lära oss grejer om. det är inte lockande att gå till skolan precis. tacka gud ( bokstavligen talat ) att vi får lov, för påsklov sitter inte fel nu.. fast onsdagen efter lovet har vi franska prov, så plugga på lovet måste man ju tyvärr göra.
imorgon ska vi har paartyy för små ungar , hela klassen kommer väl och hjälper till, härlig fredag vår klass kommer ha.
ni får ha en trevlig fredag , hinner väl kanske med en klassisk ebba henny fredags bild imorgon, får se.

vilken klass

bowla en onsdag kväll med nästan hela klassen.
då undrarde kanske ni vem som vann...
ja du , vår lärare hade med sig sin son som är fem, han var tillochmed bättre än mig. så jag tänker inte berätta vem som vann.
kom hem vid 10, synd om er grabbar som missade klasslunch & bowlandet . ni vet ju hur fantastiskt vi brukar ha det ?
http://kennyhansson.bloggplatsen.se <--   min kära klasskompis blogg, Kenny. han har tjusiga bilder & är en riktigt fin vän. fint namn har ju också !

nu är vi tillbaka. yes

mamma kom hem med kräksjuka. ganska härligt. skönt att bo i källaren så slipper jag bli smittat av hennes lilla sjuka. fast blir pappa sjuk kommer jag nog också lyckas bli det. lär vi väl märka.

annars allt är som vanligt. iaf skolan, ingen är på prao längre. killarna är lika störda, tjejerna är lika jobbiga, lärarna är lika tjatiga & lektionerna är lika sega. & ingen i klassen kan hålla käften alla snackar & läraren har svårt att få tyst på oss igen. egentligen skulle vi ha franskaprov på fredag, men tack vare vår störda klass flyttade läraren fram det till veckan efter lovet. vi är underbara.
imorgon ska vi bowla med klassen vid 6 tiden. ingen är särskilt peppad på det och det känns inte som en grej som vår klass brukar göra. vi brukar kunna ha kul så det fixar sig.

fager bild .


bränna

jag sa ju innan att jag hade legat och solat på taket.
& i denna sköna vårsol brände jag mig. jag har ont i näsan och på axlarna & fräknarna har ploppat fram.

vilket fin väder.

vilket fint väder. hela dagen har jag legat på taket och schtekt. ebba och agnes va här några timmar också. bättre dagar får man leta efter.
solen skiner allt är frid och fröjd

fin dag

imorse vaknade jag och solen lyste genom mitt fönster. det är ju helt underbart. efter flera dagar med blåst och regn så kommer det här, det kommer bli en bra lördag.
ska inte sitta här. nu ska jag ut och göra något vettigt ist. hejdå

ebba skriver du läser - O K E J ?

HEEEEEEEEEEEEJ ALLA HENNY FAAAANS .. eller ja ska inte överdriva kanske .
här sitter jag med henny som äter en kaka.
hon garvar bara jag öppnar käften...INTE OKEJ !
japp , jag ebba linnea andersson gillar min henny linnea andersson starkt !
hon är ENDAST MIN , stay away boys.... :@
ska se om jag hittar någon antik bild på oss , håll i er folks

PUSSELIPUSSPUSS / din ebba.



det går fort man har roligt..

känns inte som torsdag redan...
igår va det skolan.. , där hände inget roligt. fast det är skönt med onsdagar vi slutar ganska tidigt , vid ett. jag cykla hem. & vi har ju en katt, hon har sån lång och jobbig päls , innan vi kastrerade henne skötte hon den bra, dom senaste åren har det gått sådär för henne. så varje år får hon åka in till djursjukhuset & klippa av några kilo päls och 2352 tover.
jag stack ner till stan sen med elevira. sen gick vi hem till min stackars drogade katt. hon blir ner sövd för att dom ska kunna få bort allt. så när hon kommer hem är hon så där lagom efter i huet.
imorse kollade vi på en väldigt fin lovestory.. , walk to remeber tror jag den hete. lite seg, eftersom det bara va tjejer som kollade på den blev ju alla lite blödiga , men vi klarade oss.
det är ganska skönt att killarna inte är här denna vecka, fast det är ganska skoj när dom är i skolan också, jag saknar ju inte dom precis.
ha d great.


kalvinknatet 2005 eller nåt. jag som står och rycker på axlarna , medea som står med nummer 80 & ellinore med händerna på magen. & sen några fler söta människor.

mitt liv..

aj , imorgon ska jag ha utvecklingsamtal. fyfan. det kommer ju inte gå bäst , men det måste ju blivit bättre efter vårt krismöte med klassen. fast jag kan nog aldrig bli rikigt bra i allt, lärararna klagar helatiden på att jag snackar för mycket. & ja, det kan jag väl hålla med om, fast jag är inte den enda tjejen i vår klass som snackar för mycket. så jag behöver ju inte länna mig ensam iaf .
annars händer här ju inget , en tavla har gått sönder, jag har lånat jäst, sånt man bakar bröd med av min granne, så skulle jag blanda jästen med varm mjölk och smör, så tror jag att jästsvamparna dog för brödet blev en liten klump & den jäste inte så bra. byggarbetarna så höll på med taket, va inte här imorse, fuskbyggar..
nä , vad fräsch.

nu dra jag mig.

första dan i skolan på någon vecka. det lockar ju inte precis. det är ju inte så skönt att vakna halv sju på morgonen av att två byggarbetare står och ser vem som kan banka högst på vårt tak , dom bytter vårt tak , och det hade inte förvånat mig om en snart bankat genom taket och ramlat in i huset. bara en månad till eller två sen slipper jag dom :)
meningslös bild.

back in business

skolan imorgon , jubbel. det ska väl blir ganska skönt. fast en vecka till coop hade inte varit fel om man tänker efter , där slapp vi lära oss något. fast vi ska ha sexualkunskap , det är väl kanske inte lika jobbigt att lära sig om som karl den 16 & alla hans fruar och barn och om hur usa blev som det blev. & killarna är ju inte där , så dom slipper vi också. nä , skolan är nog ganska bra denna vecka iaf.
slapp söndag yes .

söndag igen ,

i morse när jag hade vaknat , märkte jag att det bara var jag hemma i vårt lilla hus. tydligen hade mamma och pappa åkt till pappas bror. så nu kan jag hitta på jäkelskaper hehe.. nej , jag är snäll så det ska jag inte.
får se vad som händer idag , lägger mig på taket en stund sen och dör tror jag , det hade inte sutit fel, det är helt amazing väder , fast det kunde vara lite mer sol.
eftersom mamma och pappa inte är hemma , så degar jag på deras data igen, och jag hittade en bild från april 2005 tror jag det är då va man så här tjusig.




det fanns inte en enda bild då jag såg normal ut, fast då är väl allt som det ska.


hemma igen

drog ut en liten stund vid nio typ , men nu är jag hemma igen efter att ha cyklat i hässleholm tätaste dimma , man såg ju knapp händer framför sig.. jodå , men dimma vad så det räckte och blev över.
när jag kom hem hade pappa pluggat in datan till tv så satt han och mamma och kollade på mina bilder, det är härligt att de tar egna initiativ här i livet & kollar mina bilder. skaffa er egna bilder & ett liv.
ja , elevira var här en stund innan också & eftersom vi har noll liv, så tog vi bilder med såpbubblor.

inte för att någon orkar kolla på alla sega bilder.

ugglar med wendyy och ebba

ebba och wendy sitter i soffan , ska väl också dra mig dit och tjocka mig .
dom kollar på en seg film som jag egentligen inte vill se , men man offrar ju sig..
ha en lagom härlig lördag natt . :)

fredaaaaaaaag

kom nyss hem från coop , tack gode gud att vi fick något där när vi sluta .
kärlek till dom som jobbade där. en hel kasse med smått och gott.
nu väntar jag på ebba o wendyy som snart dyker upp hoppas jag .
skriver kanske senare , puss hej.
kärlek till coop

RSS 2.0