:(

tja imorgon beger vi oss ut på havet på riktigt, det finns liksom ingen återvänd nu. För det ska bli lagom bra väder imorgon & tja, det lever mina föräldrar gott på. Så det är bara accepetar & följa med. Inget snack om saken.
Jag tyckte jag kunde stanna hemma. själv... men pappa trodde jag skulle riva huset fem gånger då.. :(

så ha det bra, kanske skriv något på facebook om jag får tag på något danskt nät där...JEEEEEHHHHHHHHHHUUUUUUUUUUU

jag vaknade vid tio idag , efter en riktigt hemsk mardröm..
först trodde jag att mamma och pappa hade försovit sig, eftersom de igår sa att vi skulle upp vid sex.
men ute på altanen satt mamma o pappa som verkligen hade tappa hoppet på livet. Pågrund utav blåst bestämde de att vi inte skulle ut med båten förrän på måndag.
& du flög jag till månen och tillbaka. jag är glad så länge jag får vara hemma och göra något vettigt .
men på måndag drar vi ut iaf..peace out, see ya bitchez

tja, idag klockan sex kommer mamma komma ner springandes & skrika & stressa & fråga om jag har fått med ALLT viktigt, ALLT. och jag kommer vända mig om och sov en stund till,
sen kommer hon komma ner igen & vråla på mig & fråga varför jag inte stigit upp, då kommer jag sakta dra mig ur sängen & börja packa ner alla grejer i väskan, sen dra i mig lite frukost & gå ner igen & inte hinna packa färdigt innan pappa kommer ner & frågar om jag är klar för bilfärden & det kommer jag inte vara.. sen kommer vi komma iväg försent tack vare mig. & så kommer det bli storm & vi kommer inte komma ut med båten, vilket är jätte synd.
samma visa varje sommar.. Om det nu inte blir så, då kan ni väl rita några kryss i taket eller något ?
Kommer hem lagom till hessleholm festivalen, så vi ses då puddingar & hälsa alla goa gubbar från mig.
henny ♥ båtsemestrar
tja, idag klockan sex kommer mamma komma ner springandes & skrika & stressa & fråga om jag har fått med ALLT viktigt, ALLT. och jag kommer vända mig om och sov en stund till,
sen kommer hon komma ner igen & vråla på mig & fråga varför jag inte stigit upp, då kommer jag sakta dra mig ur sängen & börja packa ner alla grejer i väskan, sen dra i mig lite frukost & gå ner igen & inte hinna packa färdigt innan pappa kommer ner & frågar om jag är klar för bilfärden & det kommer jag inte vara.. sen kommer vi komma iväg försent tack vare mig. & så kommer det bli storm & vi kommer inte komma ut med båten, vilket är jätte synd.
samma visa varje sommar.. Om det nu inte blir så, då kan ni väl rita några kryss i taket eller något ?
Kommer hem lagom till hessleholm festivalen, så vi ses då puddingar & hälsa alla goa gubbar från mig.
henny ♥ båtsemestrar
ni kan sms & berätta hur mycket ni saknar mig, jag kommer iaf inte ha något bättre för mig än att sakna hem ... hehe men jag kommer nog inte svara...

ja , man måste sova

Inlägg nu igen & det är mitt i natten..
vid halv tolv drog jag elna och hennes lilla syster till malmö. Det enda tråkiga var att efter två var alla trött och ingen orkade gå, men vi tog oss igenom det mesta & kom hem till ett grått hässleholm.
det enda jag fick med mig var tre trosor & detta linné..
ingen super bild, men det får duga.

nu kan ni gott läsa

Det är mer än en person som har frågat varför jag har rakat av håret. så jag tänkte att jag skriver här så kan alla få veta anledningarna.
Alla tjejer nuförtiden (inte alla men) springer runt med långt plattat hår, även jag gjorde det förr. Det kan jag tycka är lite tråkigt i längden. Så jag tänkte att jag skiter i att tjejer ska ha långt perfekt platt hår som går ner till axlarna för det är inte skoj om alla går runt och ser likadana ut , så varför inte raka av det för att förvånna alla lite ?
nej, Som tjej är det kanske inte det vanligaste alternativet att raka av håret & springa runt som en flintis, men tja varför inte testa ? Jag tyckte det skulle vara roligt. & helt fel är det faktiskt inte.
En del säger oh vad modig du var, & ja, det kanske jag var, men jag tycker faktiskt inte det var så farligt & jag tycker inte att jag var så modig, vem som helst hade kunnat göra det ?. Vad skulle kunna hindra mig liksom.. grupptrycket möjligtvis.
Jag trivdes inte särskilt bra i mitt hår endå, & jag orkade inte precis bry mig om det, förutom att jag färgade det ibland. Så jag kunde lika gärna göra mig av med det. Eftersom jag gillar det som det är nu ( jag tycker inte det är snyggt), så skiter jag i om någon säger något elakt om min frisyr. Om de/ni inte gillar de är ju skit samma, det är väl endå jag som ska trivas i det.
Fast om inte min syster hade rakat av sitt hår för några år sedan hade jag kanske aldrig kommit på idén att raka av mitt eget. så Tack så mycket för att du gjorde det ! 

OCH NEJ JAG HAR INTE GRÅTIT ÖVER ATT JAG GJORT DETTA !


snälla ? :)

Tycker ni kan trycka in HÄÄÄR och hjälpa mig i tävligen !
senare kommer det mer intressanta inlägg, men nu ska jag gå och fika med grannarna..


jag ska måla hela köket lilla mamma

halv tio väckte mamma mig i morse, & med ett leende på läpparna skuttade jag upp. Nej jag sov till halv tolv, sen drog jag mig upp för att måla.
Vi håller på att måla om köket, så det är allmänt kaos i vårt kök & nu funderar mamma på om vi inte ska taptesera om också. Jag har verkligen inget problem med det , men om två dar ska vi ut med båten, så jag vet inte riktigt hur hon tänkte..

hehe

lite fin överraskning

Jag somnade inte förän sex imorse, jag vet inte riktigt varför.. trött var jag inte iaf.
Vid tolv tiden vaknar jag av att någon pratar med mig, så kollar jag vem som står i dörren & voila där stod min bror livs levande. det tyckte jag var lite skoj.
Annars har det inte hänt något här, jo vi ska börja måla om i köket imorgon, så alla grejer i köket står inte där de borde.

inte bra

nu sitter jag här mitt i natten igen och bloggar. suck. på dagarna har jag inte något liv längre. ligger i soffan & sover , kunde ju faktiskt göra något vettigare då, blogga kanske...
Ja kom ham vid halv två från Kristianstad , sen tog jag en fixa pause hos ebba. nattmat. & nu ligger jag här i min säng & sover. Och jag skulle vilja tacka alla igen, alla som gör kvällen bra trots alla omständigheter. så TACK !
trött..

tja lite sent att göra inlägg nu menmen.
Elevira & nelly kom så drog vi ut i stövlar & plockade blåbär, hehe egentligen får man nog inte plocka där vi plockade, för det är en tants område, eftersom det regnade märkte hon oss inte förän vi skulle gå.förlåt.
Vi blande ihop bären & vips så hade vi fått en blåbärs paj. Jag elevira nelly & wendy hög in på den. Nu ikväll tog mamma o pappa resten, så tyvärr existerar den inte längre.

väntar

vaknade tolv idag, känns som man sover bort hela lovet. Inte för det gör så mycket, men det är ju lite synd att missa förmiddagarna...
Vid ett sprang jag ut. Det regnar, ja. Men de är skönare att springa om det regnar , tycker jag. & ja är en lite bodybuilder.. så vad gör man inte.
Nu, snart kommer elevira & nelly, då ska vi baka en liten kaka.

jag ser så där lagom konstig ut.

herregud, tadig

Ursäkta så hemskt mycket för den dåliga uppdateringen.
Men jag orkar inte ta tag i bloggen varje dag, jag har för mycket annat roligt för mig.
Hoppas ni förstår mig.. 
De senaste dagarna har vi varit i kristianstad på kvällarna & på dagarna har vi bara legat hemma och degat. men det är väl därför vi har fått sommarlov, för att vi ska kunna ligga hemma och dega ?

Jag skulle vilja tacka alla fina männskor också, Tack ! & till elna vill jag hälsa lite extra & hoppas att du har det fint var du nu än är !tjenatjena

sitter och degar, har haft en skön dag i Åhus med snygga männskor.
& ikväll har jag elna o rebecka suttit hemma hos mig o ätit oss feta & kollat på film .
elna fastnade inte på bild..

sttttttek

vad sa vädergubbarna... det kommer regna hela juli.. jag har fan suttit och väntat på regn , jag gillar när man kan dra på sig lång byxor och en tröja utan att svettats som en flodhäst & det värsta va att jag trodde att jag skulle få dra på mig långbyxor och en varm kofta . Inte för jag har haft det dåligt , degat i åhus , det jobbiga är bara att ta sig dit..
Nu sitter jag i soffan med en filt upp till halsen och fryser , solfrosa eller något i den stilen..

med , utan , med , utan , med...


eyyyy

Ibland är man glad. Ibland är man ledsen. Just nu är jag bara tacksam, att jag är jag.

mingud...

alltså vilket väder det är, nu hade inte suttit fel med regn. Vi har åkt runt lite i skåne land , vi va uppe och fikade i förmiddags någonstans i närheten av kristianstad, eller så va det någon annanstans. Iaf var det inte så mysigt , där satt vi som tre flodhästar & svettade röven av oss.
Sen vi kom hem vid fem har jag bara legat och degat & kollat på film.
btw. jag har varit lite oaktiv här, men jag har haft super gryma dagar , så jag har inte orkat ta tag i bloggande . Puss på er folk som förgyllt senaste tiden !
& så degar vi vidare...

RSS 2.0