hallå nötter.

Det har infunnit sig någon aggression i mig. En riktigt jävla stor. Hela jag kokar av ilska & otrevliga känslor. anledningarna är följande.
 
- Var hos frisören i tisdags. Skulle färga utväxten & lite sånt, bad att få samma färg, ljust härligt fluffigt skönt. Kommer därifrån med 200 gånger för mörkt hår. Tänker "jaha, vänjer mig nog". Nu 2 dagar känner jag förtvivlan, aggresion & besvikelse över att le frisören färgade såhär. Hade vi haft en rakapparat för hår på huvudet i vårt hushåll hade jag nog inte tvekat att använda den. 
- Imorgon har vi matteprov. Jag känner mig inte tillräckligt förbredd, vilket inte tillhör ovanligheterna. Känns som om jag borde sätta mig ned och räkna istället för att sitta här och skriva. Men då börjar jag nog gråta med tanke på vilket sinnestillstånd jag befinner mig i & hur mycket mer matematiskalösningar jag borde kunna. 
- Jag har skrot i min mun så det räcker och blir över till en liten del av afrika. Tandisen vill aldrig ge mig ett besked om när den ska av så kommer troligtvis leda till att jag kommer få dra runt med ställningen i resten av mitt icke existerande liv.
- Menstruation. Hormonerna och jag jobbar inte på samma plan. Detta resulterar i smärta, främst i magen & de nedre regionerna, även hjärtat.
- Har ingen sovmorgonen i morgon. Uppenbarligen är det en hel del human beeings som lyxar till det imorgon. Inte nog med det så slutar jag inte förrän tre. Åh du underbara fredag, närma dig inte mig.
- Köket är inte färdigt, därför uppenbarar sig min päron betydligt oftare i mitt synfält än vanligt. De har så gott som flyttat ned här hos mig. I min källare, i mitt privata område, i min atmosfär. Ibland kan de vara trevligt, inte just för tillfället.
- Träffar på alldeles för många trångsynta människor i min vardag. Människor som inte säger vad de tycker, människor som ser ner på andra, människor som jag helt enkelt vill radera bort från min vardag. vill slå er i ansiktet, fruktansvärt hårt & så vill jag se reaktionen efteråt. mohaha.
- Ingen människa kontaktar mig utom min mor & min far. Henny, det finns de barn som inte har någon mamma  eller pappa, tänk lite på dem! jaha nehe.
- läs ovanstående punkter. Skit samma hur jag mår idag, en dag är allt skit samma. För ni vet allt löser sig. Man dör, hoppas det blir fridfullt. Åh du efter längtade död, kom närmre mig. observera jag vill inte dö.
 
 
gif creatorcreate an animated gif
 
Välkomna att kommentera mitt hår. 
 

hejdå. vi ses om ett år osv.

Igår var jag hos vicki. Jag vara hemma cirkus 6 på morgonen. Solen var uppe då jag begav mig hemåt. Bra där henny. Det var en trevlig kväll eller morgon eller what so ever. Men jag känner mig inte riktigt kry i huvet nu. Har sovit lite lite inatt. Kommer bli en otrevlig dag imorgon.
-
Det har varit en skön vecka. Med sköna människor. Människor i detta fallet har för det mesta varit min mor och min far. De är ganska sköna människor. När de dör vet jag inte vart jag ska ta vägen. Jag önskar nästan jag dog innan dem. eller njet. De hade nog orskat väldig stor hjärtesorg hos dem. Jag vill inte orsaka hjärtesorg hos dem, jag är ju en snäll människa. Jag tror bestämt det är bättre om de dör före mig.
back to the holiday.
När jag var i Stockholm köpte jag ett par über bra trosor. & så tänkte jag att det vore bra om jag hade flera sådana. Så skulle jag se om man kunde köpa de på internet. TROR NI INTE ATT ALLA ANDRA SORTERS TROSOR FANNS UTOM DEM. min besvikelse är oändlig. 
 
           
 
Bild 1: Jag köpte ett par träningsbrallz. Har letat som en galning efter ett par som är i ett matrial som inte är sladdrigt. Jag har äntligen funnit vad jag har letat efter.
 
Bild 4: Tröjan är magisk, änglar sjunger i körer runt mig när jag bär den. Den är så fantastisk. Mjuk fluffig varm snygg. halleluja ajmen.

& så tog vi knappt några bilder.

Hemma från Stockholm. Det var något annat än hässleholm skall ni veta. 
 

hej du osv

måste kommentera en sak jag har regerat på de senaste åren då allahjärtansdag har infunnit sig.
 
" Ni skall inte klaga då ni inte har en pojk/flickvän på allahjärtansdag, för det finns faktiskt de som inte har en mor/far på morsdag och farsdag."
 

Ursäkta mig men vilken människa får för sig att jämföra föräldrar med partner's. (som det så fint heter)
Det är som om man skulle säga 
 
" Ni skall inte klaga för att ni är laktosintoleranta, för de finns de människor som är allergiska mot katter."
 
De är två helt olika relationer man har till dessa människorna. Du kan inte göra slut med ditt päron bara för att du har slutat älska din mor eller far. Den val möjligheten har du däremot med hen i din realtion. Har du inte den val möjligheten bör du kontakta någon som kan göra så att du får den. 
Du har inte samlag med din päron. hoppas jag. Om du har det, bör du också kontakta någon, för samlag bör du endast ha med din partner, eller någon du anser samlagsbar för stunden. samlag haha.
Du är inte kärleksfull på samma sätt till din partner som till din päron. Du kysser inte din päron intensivt och senullet då hen fyller år. Det gör du troligtvis då du skall fira din partner.
 
Do yaa understand the differences folks? troligtvis inte. jaja.
Men för allas trivsnad bör päron & partners jämförelsen upphöra. genast & där med pasta.
 
 
här en bild sen idag. Var på linné på föreläsning om vardagsvåld o lite sånt.
skönt det, eftersom onsdagars är one hell of a day annars.
& så fick jag se så många bekanta faces.
 
 
 
 
 

mammi & jag tralallala.

Kollar på veckans brott med min mor. Leif GW är en riktig pingla. Så skön snubbe, han kan säga sanningen utan att bry sig om konsekvenserna. Jag önskar att jag fick bli som han när jag blir stor. Ni human beenings där ute som icke kollar på veckans brott bör straffas. 
-
fastlagsbullar.
usch, ryser i hela kroppen. Sluta visa att ni äter sådan ting. Det får mig att vilja spy. grädde & bröd är inte en så fanastisk kombination som ni verkar tro. kötthuven.
 
 
Har in handlat en ny tröjan. Funderar stark på att klippa av den där bak. För det där långa är inte riktigt min grej. we have to wait, cause, time will tell.

11 februari. fantasin är på topp.

Jag hatar att alla i min klass är så kroppsfixerad.
Antigen gymmar dem & äter pulver, eller gymmar de och äter inte pulver.
& så finns det de som inte bryr sig. Men de tillhör minoriteten. 
De finns även den gruppen som jag olyckligtvis tillhör. Vi som bryr oss men inte egentligen gör något åt det.
Det värsta med detta är... dam dam dam daaaaaaaaam
kroppskoplexet så plötsligt har uppstått i min hjärna. inte bra. inte bra alls faktiskt.
Även om jag bryr mig när jag står framför spegelen, känns det inte farligt i badhuset & på stranden. oh vad bra att höra henny.
Ni vet att när man börjar bryr sig om hur man ser, bör man leta upp något man tappat. självrespekten. eller what so ever.
-
gif creatorpicasion.com
Här är mon chatte. Mistel.
Jag är lika chokerad varje gång jag lyckas fånga henne på bild. Hon är räddare för mig & min far än en kvinna som blir jagad av en våldtäktsman en mörk morgon. förlåt, hoppas ingen kände sig kränkt där att jag jämnförde min katt med en skräckslagen human beeing.
-
 
Mamma le fotagréfer är framme. eller nej haha. Jag fick övertyga henne i 3 minuter, att jag inte skulle bli förbannad om bilderna inte blev som jag ville, innan hon tog emot kameran & jag ställde mig & poserade. Vi blev som vi inte blev när vi blev som inte skulle. ajmen benedictus XVI. eller nej, han orkade visst inte mer. finns.

sova sova sova säng säng säng.

picasion.compicasionpicasion.compicasion
 
Imorgon är det måndag. tralalal. Har inget emot måndagar. Sorligt nog är det alltid den dag som får ta emot mest elakheter. 
i hemlighet hatar jag nog mest torsdag. (hemligt värre)
För på måndagmorrnarna är jag som mest utvilad efter helgen. Det är inga problem att stiga upp. och på måndagar har vi endast 3 lektioner. pust. fan, insåg nyss att vi hade 4:a. Det drog ned måndagen lite. jaja. 
På torsdagsmorrnarna däremot är jag butter. Har jag sovit för lite under de föregående nätterna, vilket inte händer allt för sällan, så kan torsdagsmorrnarna vara ett helvete. 
Då kanske ni tänkte att fredagsmorrnarna ändå borde vara värst. Ni har en poäng. Men vem 17 vaknar upp en fredag och känner att livet inte rockar?
Om man är butter en fredag, borde man haffa några vänner och se livet från en annan sida.
trevlig helg osv.

vill bara äta.

Tänk om man hade varit en sumobrottare eller en männska med riktigt bra ämnesomsättning. Då hade man kunnat äta och äta och äta utan att bli tjock på fel ställe. åhgud. mat mat mat. Det är de som fyller mina tankar nu förtiden. För som ni alla vet är mat livet, efter sex & pengar. 
Och nej jag har inte mens eller barn påväg, jag är inte heller i klimakteriet. Så jag har inget att skylla mina bisarra mat-tankar på. Tror jag är en ensam själ med med för lite sex och pengar. Därför tar maten över.
Kanske ska sluta där.
för sex & pengar ska man inte prata öppet om.
Bild 1: Jag och äppelplockare. & mammas über mysiga tröja. 
Bild 2: Jag och lesi. & min baby rosa tröja. Tagen idag actually. 

5 februari.

Idag vid halv fem kom Elevira och Diesel på visit. Elevira hade idag fått lyckan att få av sin tandställning. hm. Kan tyvärr inte känna lycka med henne. Jag blir bara så fruktansvärt förbannad på min tandläkare för jag kommer aldrig någonsin få av min. Jag kommer alltid ha en oattraktiv mun. Tack tandis.
 

hallå ni fina.

I lördags var vi som sagt var på väla. Vi gjorde även en liten visit på Ikea. Detta resulterade i ett nytt skrivbord. Tack Ingmar. 
Jag uppskattar verkligen det. Så härligt vit och fint och rent. så enkelt. Hur resten av rummet ser ut vill jag inte tala om. Jag gillar inte att tala om saker jag inte gillar. där med pasta.
 
 
Var hos skolsystern idag. Jag har fått röda prickar på händerna. Eller prickar och prickar. I vilket fall som helst visste hon icke var det var. Hon bad mig smörja min händer oftare. Jag är inte den där männskan som gärna smörjer in mina händer och grejar, jag tycker det är äckligt och kladdigt. Men allt för att få bort prickarna So I guess that I have to be en smörjar-männska nu. 
en rosa tröja. en babyrosa tröja dessutom. Kommer passa mig som handen i handsken. osv.
 
 

Åh herre min skapare.

Gårdagen var händelserik. Mycket händelserik.
Jag antar att det som hände igår, stannar där. eller något.
Jag hade kul iallafall, även om andra inte kan dela min åsikt. 
Mor & jag och far skall nu åka till väla osv.
Åh vilket bra liv.
 
Janni, Elevira & jag. Förlåt pinglor om bilden inte är så ljuv. Det är ju faktiskt inte utsidan som räknas...
Och detta är en über bra bild på me rightnow and what so ever.

RSS 2.0