det är onsdag och idag har jag varit på donken, bryr ni er?

Skulle man dela min kropp i 2 delar, skulle den vara lika ihålig som en chokladtomten. (ni vet ju själva hur mycket luft man tuggar när man äter en sådan). Jag brukar vara glad, arg, stressad eller nervös men det är som hjärna kopplats bort, eller bytt kanal. Allt i mitt liv som brukar känns helt okej att göra, så som att gå till skolan, göra läxan, umgås med nära och kära och ut och gå, känns nu 200 gånger jobbigare. Det hade varit mycket trivsammare att ligga i sängen och gråta. tyst och stilla. sedan högt. högt som fan. sedan dö sorgedöden.
 
Jag är nog egentligen ledsen. men eftersom jag så sällan är ledsen tror jag inte riktigt jag känner igen känslan. haha va, jo, vafan. Klart jag varit ledsen innan. Jag känner visst igen känslan. men det är lika chokerande varje gång att det känns såhär jävla bedrövligt, som en liten minideprission varje gång. Vill bara lägga mig i min säng och gråta, men livet hindrar mig. hur kul på en skala ett till tio? två, om man avrundar uppåt.
 
hoppas skolan blir inställd imorgon och resten av året pga snön. Så någon kan dö sorgedöden ifred utan att livet kommer i mellan.
 
 
 
 
 
eftersom det aldrig utdelats någon riktig julhälsning så är det väl på tiden nu, för den som väntar på något gott kan dö på vägen..
såååå, God Jul.
 
 

tjeeeeeeeeenare.

Igår fyllde jag 18. tjohej. Och hade uppskrivning till körkortet. hehe. så jävla nervigt att trycka på "rätta test" (eller vad det nu stod) meeen, det gick ju bra. Efteråt kände jag ingen eufori, var dock nervös förra veckan så in i baljan, men nervositeten spolades väl bort med vädret eller något.
 
Idag hade jag uppkörning, med en hyfsat gammal man. Och allt jag hade tränat på, parkera, backa runt hörn, starta i backe, hade jag inte någon som helst användning av, eftersom det enda jag i princip fick göra vara att köra rakt fram och svänga. men jag klagar inte, jag sitter ju här med ett körkort (eller snart iallafall) tjoho.
 
Nu känns mitt liv tomt, som jag inte har något att se framemot längre. Ingen födelsedag, inget körkort att plugga till. Allt kom på en gång och här sitter jag med huvudvärk och massa paket liggande på golvet. Det känns som alla känslor har runnit ur min kropp & jag känner mig redo och dö. Föreställ er att alla människor ni tycker om försvinner och ni inte orkar bry er ett jutta, så känns det. Något är fel.. hoppas livet återvänder snart.
 
tråkigaste texten jag skrivit i mitt liv. 
 
 
 
 
Världens finaste lollo och jag. älskar bilden till höger i mitten. och den längst upp i mitten och den längst ned till höger. haha, ska sluta älska nu, slöseri med kärlek. eh
 

RSS 2.0