Det är absoluta favvo sysselsättningen.

Barnen är mer galna i den här teknologin än jag. Jag undrar hur mina stackars barn kommer få det. Dom kommer föddas med en dator i handen. hemska öde. 

& så satt vi och spelade vem där

Igår kom min syster osv hit. De blev hjärtligt välkomna. Hoppas jag.
Nyss satt jag & Eskil och spelade "vem där?" & sorlig nog förstod inte Eskil riktigt syftet med spelet. Så han lämnade mig i protest. Där satt jag. Utan någon som helst ork till att följa efter. Jag antar att det är den smällen man får ta när man är moster. Om jag hade följt efter honom hade han nog i all ilska försökt brotta ned mig. Så det kändes ändå tryggast att sitta kvar.
 
 
 

This is what I did yesterday.

Lovisa. Elevira. & jag.
Om ni kollar riktigt nog kan ni se att mitt hår är en aningen mörkare än förut. Det är inget jag jublar över. 

hallå världen.

Elevira har nu färgat mitt hår. Så nu är det inte som det ska. Men yolo.
 

nu är jag klar för i år. nu kan jag lägga mig ned och dö.

god jul då.
Jag har haft en bra julafton. Jag har fått många fina saker. Av fina människor. Jag hoppas jag har bidraget med något fint. Så de inte lämnade julafton tomhänta. Utan något fint att minnas. Något fint att kom ihåg i sorliga stunder. Jag har något fint att tänka på i sorliga stunder. Julafton. Den var något fint. Så kan jag tänka. Då blir den sorliga stunden lite mindre sorlig. Kanske.
 
 
Nu skall jag inta film-position & kolla på Grinchen. Älskar Dr.Seuss. Han är en mästare. Om ni googlar Dr.Seuss så kan ni skåda med egna ögon. En mästare som sagt var.
 

ond jul och äckligt nytt år.

Pappa har precis laddat ned windows 8. jag sitter här och försöker klura ut hur allt fungerar. jag kan inte påstå att jag gillar det.
& jag kan tänka mig hur det blir för mamma sen när hon ska försöka sig på det. Det kommer ta två timmar för henne innan hon hittar till sin egen sida. Ni vet ordspråket "man kan aldrig lära en gammal hund sitta" i mitt fall gäller detta mor. Hon kommer aldrig förstå sig på windows 8. 
Dock kom det upp när jag googlade "man kan aldrig lära en gammal hund sitta" att man kunde visst lära en gammal hund att sitta. Det måste ju betyda att mamma har sina chanser att förstå sig på windows 8. Sorligt nog tror jag de är ytters små chanser. 
 
Igår anlände min bror. Det är bara min bror mor far och jag som ska fira jul i år. Men det är ganska skönt. Inga tidiga morna som det annars kan bli när min syster med familj är på visit. De kommer dock ned några dagar efter julafton och då är det slut på sovmorgnarna. Det är alltid kul med variation i vardagen. så jag välkomnar dem med stor famn.
 
Ni får ha det bra så hörs vi imorgon. ajmen.
 
I can't handle my sexiness. speciellt inte på den första bilden. 

idag har jag två år med rälle.

Idag firar jag två år med min tandställning.
är det nu jag borde vara glad ?
hm, 
jag har firat detta genom att äta massa godheter hela dagen.
& gått på jullov. 
jag har även varit och hämtat mitt nya pass. inte så specillt kul. nej.
jag har även hängt med lollo och alexandra osv.
 
och här sitter jag nu.
får jag vara den första att gratulera ? 
jag är så ensam. eller.

är man stor måste man vara snäll

två bilder. som säger mer än tvåtusen ord.
fast på bilden längst ned står det tre ord. 
alltså betyder detta att 
mina två bilder säger mer än tvåtusentre ord.
sluta. sluta henny. 
gå och lägg dig.
 

jag har gett upp hoppet.

Jag har letat. Jag har vänt upp och ned på varenda nätbutik som kan tänka sig sälja en fin nyårs klänning. & vad hittar jag. Inget. INGET.
det är klart jag ser en del fina klänningar som jag tänker "- ah, den borde passa mig relativt bra," så jag klickar in och såååklart finns den ej i rätt storlek.
jag är i upplösnings tillstånd.
jag hoppar i graven.
hur svårt ska det vara att hitta en nästan fin klänning. som finns i rätt storlek.
HUUUUUR SVÅRT ?
 

men oj. jag har blivit så stor.

Jag tror att alla mina fräknar försvann den dagen jag fyllde 14, för sen dess har jag inte sett till dem.
i vilket fall som helst känner jag mig förvirrad när jag ser gamla bilder sedan mina yngre år. Jag tänker ibland att jag fortfarande ser ut så. att jag fortfarande springer runt i mitt lite längre hår och inte vet vart jag är påväg. jag tänker att skit i vad som händer sedan, din framtid behöver du inte tänka på nu. du behöver inte tänka på något. bara lev henny. leeeeev.
& så visar det sig att jag inte är så ung längre. att jag måste tänka på framtiden. att jag allt som jag gör får konsekvenser. att det där lite längre håret inte finns. men leva, det gör jag fortfarande. & det känns ju tryggt iallafall.
måste tillägga att jag tog väldigt smikrande bilder på den tiden.

här sitter jag med fr ida emma. osv.

 
jag skulle logga in på spotify & då upptäckte jag till min förfäran att alla mina listor inte existerade. ALLA MIN SPOTIFY LISTOR ÄR BORTA. ALLA.
om det finns en god själ där ute som kan berätta vad sjutton som har hänt & kan rädda mig hade jag blivit glad och tacksam.
tack på för hand.
 

17 december

Saker jag har lyckats hinna med idag.
1. vakna och så vidare
2. gjort färdigt teknikuppgift
3. varit på visit hos Elin
4. haft muntliga nationella i matematik. skrattat under tiden det pågick
5. varit på visit på mors jobb. fick pepparkakor
6. klippt mig. fick pepparkakor
7. fixat nytt pass. fick inga pepparkakor
8. kollat julkalerndern för tredje gången idag
9. varit på visit på coop och handlat gurka osv
10. slevat ihop knäck med mor
 
Oj, vilket händlserikt liv henny har. kanske ni tänkte. men där har ni allt fel. för den dag är en tillfällighet. mina dagar brukar endast bestå av fyra saker.
1. Vakna och så vidare
2. gå till skolan. skratta gråta och allt där i mellan
3. gå hem.
4. äta pepparkakor.
 
Inte lika händelserikt? nej, men jag trivs.
 
 
 
 

Min fredag i bilder.

 
Hunden tillhör ida. & den hade världens kovigaste ansikte. Den stirrade in i mig & hela ansiktet skrek " JAG ÄR FÖR HIMLA GO, ÄT MIG NUUUU". Hade inte ida varit där hade jag tagit mig en tugga av honden. Det var en fantastisk korvig hond.
 
 
 
 

HEJ , det är jag igen.

I måndags när vi hade gymnastik tog vår gympalärare ut oss en och en och talade med oss om våra betyg. vart vi låg ungefär betygsmässigt. Eftersom jag är först i klasslistan så pratade jag med gympaläraren först. Hon sa följande.
"- Henny, du är alltid glad, framåt och possitiv. du är alltid lätt att jobba med. Det är trevligt att ha dig som elev. Du ligger mellan B/C, jag kan ju inte säg här och nu vad du får för betyg, men du klarar nog utan problem att få B."
Såhär kände jag inombords. 
create an animated gif

 
 
 
Det var hur min lärare fick se mig reagera.   
create an animated gif
 
Så vad kan vi konstatera av detta ?
Jo, jag hatar när någon säger att jag är bra, duktigt, fin, smart osv osv. Hela jag skriker
- PINSAMT, BARA NICKA OCH LE. BARA NICKA OCH LE. du är egentligen inte bättre än någon annan, jag vet inte varför de säger så bra saker om, de är ju pinsamt, nicka och le. glöm inte tacka sen, GLÖM INTE TACKET. tacka även om det är pinsamt. piiiiiinsamt.
 
kan ni känna med mig?
Kan ni känna att det är pinsamt när någon säger att du är bra?
någon? :(

hallå, det är henny.

här sitter jag. som vanligt. eller det är ytterst ovanligt nu för tiden. för att bloggen är inte det jag prioriterar först längre. sorligt nog. 
på tisdag har vi nationella i matte. inte så kul. har studerat hårt nu under helgen. jag har slitit som ett djur, svettats och gråtit över det sorliga som komma skall. men som vi alla vet så kommer solsken efter regnet. det där fina stilla drömiska modet som uppstår efter man har lyckats. eller blir det katastrof. vi kan bara låta tiden avgöra.
nu skall jag visa upp allt det fina som jag lyckats fotografera under hösten. fast inte allt. trololo.
hejdå vi ses i himlen, fast om himlen finns är jag förlorad.
 
 
 
 
ajmäään.

RSS 2.0