onödigt ting. eller nej förresten,

 
making a gif

går till kojs. ses aldrig mer.

Jag är trött. skall krypa ned i min sten till säng & hoppas att morgondagen blir superbra, det är ju trots allt måndag imorgon...  
& imorgon skall jag beställa en tid hos frissan, orkar icke med rött hår längre. mitt hår har blivit jätte slitet. Jag vill ha tillbaka samma hårfärg som vid skolavslutningen osv.. vet icke om det går, rött är den svårtaste färgen att få bort. bajs osv . får raka av skiten så blir allt bra.
vi får se hur det blir med det osv. hejdåföralltid.
 
 
making a gif


broder från en sengångarmoder.

sitter i mitt hus på mitt rum på min svarta skinnstol. liv. har varit ute med mumi liten stund efter skolan.
skolan. hässleholm tekniska skola. 
hårt.     ....
första veckan avklarad. 
en bra sådan tycker jag iallafall. kanske lite nervös & annorlunda, men bra också.
ny klass. nya och gamla människor. eller alla är ju lika gamla. men oh ni fattar.
Med tiden tror jag det kommer bli riktigt kul, många människor verkar kul.
en del pratar dock inte så mycket, men jag tror att jag fiskar upp det som de inte säger, för jag bara pratar och pratar, men någon måste ju säga något, annars bli stämmingen tryckt, hatar sånt, så tja, varför inte öppna upp direkt & visa vilken sorts fin människa man är.
som sagt så tror jag det blir riktigt kul med tiden. kidpuss.
 såhär känner jag dock ibland att jag vill göra & slå mina nya lärare i ansiktet.
picasion.com

 
faaaaaaaar. ♥
 
 
 

tjuuhhuu

lika lycklig som vanligt en dag som denna. Skola imorgon alltså. Hade jag börjat nian igen hade jag jublat, firat & festat tusen gånger om. Vi var en mycket fin klass. men skit i dem nu antar jag. sorry bröder. vi ses i dimman om vi har tur..
oj, vad stämningen plötsligt med låg nu. 
Men jag oroar mig ej så mycket. Jag tror att börja gymnasiet kommer bli awesome, kanske inte de första veckorna, för alla kommer bara stirra stumt på varandra  & undra om den andra skall ta första steget och hälsa, sträcka fram sin hand & informera sitt namn. hehe, det släpper nog allt eftersom man märker att det inte finns en normal själ i denna döda city.
 
Över till något helt annat.
Idag har jag chipsat mig med lollo. & så satt jag tittade igenom gamla bilder & plopp så kommer alla snaggade gamla fina bilder fram & jag dog. Hade pappa haft en rakapparat hade håret varit borta sen många timmar. fan pappa. BAAAAAH fanfanfanfanfnafnafna , har inte varit sugen på att snagga det. MEN NU JÄVLAR!
alla ni som icke har fått uppleva denna fantastiska känsla bör vara ledsna, ni vet dock inte vad ni missar. gud vare med er. amen.
 

jag hejar på dig håret & hoppas på en lång framtid tillsammans. amen.


jag har ett liv. inget mer med det. eller..


RSS 2.0