älskar att jag glömmer bort bloggen lite smått

HEjsan.
ja, jag glömmer bort min käraste ägodel ibland. eller, nä , kanske verkligen inte min käraste . min blogg ligger kanske på topptio bland käraste ägodelar. sorry.
I vilket fall som helst satt jag nyss och kollade igenom old pic. oh tack gud att mitt hår växer. VARFÖR SA INGEN TILL MIG ATT DET SÅG FÖRJÄVLIGTUT, eller det var ju ganska vackert då det var ny snaggat. MEN VARFÖR ? med tanke på hur lökigt och kort håret var, så borde ju någon reagerat och tagit initiativ. men tja, finns för mig själv antar jag.
hoppas ni hör av er om ni ser något fult nästa gång. hoppas ni hör av er alls, det hade varit trevligt med lite respons och vettiga människor.

söndags.


VAR ÄR DU HÄRLIGA SOMMARVÄDER ?Jaaaag glider

jag myser sönder, har bytt rum.. eller mamma & pappa acca nog egentligen inte det, men jag gör som jag vill. henny, du låter som en trotsig treåring. kanske är det då.god natt på er alla


Today.

webcam to gifpicasion.com
tycker om dig kompis.
hej kompis

yesterday

nej, men gud vad vacker.

fjärde maj tvåtusentolv

<--hur jag känner inombords.hur jag egentligen orkar se ut --->
picasion.compicasion
Vet inte. är fortfarande mätt sedan vi åt kvällsmat vid 8. känns som jag ska kräkas. därför orkade jag inte flytta min lilla kropp till coop & möta elevira och saga. & ingen annan vill göra något, inte en människa ville komma och mysa. VAD ÄR DET FÖR SAMHÄLLE VI LEVER I ?
Så jag ligger väl bra där jag ligger antar jag. ensam.
finns den en vänlig människa där ut som vill mysa. som vill kramas. som vill prata. vad fan som helst. då finns jag. verkligen. en vänlig själ som kan offra lite tid till en ensam människa.
amen. 


RSS 2.0