jag är jädra trött på coop

imorgon är det sista dagen på praoen . tack för det , det är skit jobbigt och tråkigt. ebba och jag plockar kartonger från vagnar vi får , sen öppnar vi 12412 kartonger om dagen så fingrarna rivs upp , vi plockar varorna från kartongerna till hyllor och så får vi lite lätt ryggskot. & gör vi inte det så stor vi i mejeriet och fryser istället.
jag ska aldrig börjar jobba i en affär. det enda bra är att jag slipper göra det själv , för ebba och jag har ganska skoj även om det är tråkigt så det räcker och blir över.
Och så hoppas jag vi får något innan vi slutar där imorgon för vi har kämpa som fan , barnarbete..






bild har så mycket med texten att göra & den är inte redigerad alls.

prao

om jag är nöjd med mitt prao ställe ? nej .
jag hade hellre praoat på dagis igen, vi är väl ungefär på samma nivå..
på coop får vi bara packa upp gejer och slänga gamla kartonger & på köpet blir man torr om händerna.
men ebba och jag har ganska skoj endå , tur att hon finns .
när vi va hemma och ått lunch vid tolv tog vi några fräsiga bilder. jag tänkte ni skulle få se vår snygga outfit och sex i a minner.

söndag igen

idag hade jag tänkte städa , det är så jävla smutsigt och stökigt på mina rum. i fredags var vi ju där innan björket , då blir det alltid stökigt. & igår stack vi hem till mig efter donken. vi poppade popcorn så jag har det i hela soffan nu , härligt.
Jag vaknade typ halv ett , sen vid 2 kom tilda typ , sen stack jag agnes o tilda ner till stan och så kom saga och så kollade vi på " hur många lingon finns det i världen ? " . ganska tråkig film egentligen, för utom dom söta mongosarna :')
Imorgon ska jag och ebba börjar prao på coop, vi ska vara där nästa hela veckan. från åtta till fem. HALLÅ !? i 9 timmar , jädra handledare. ska vi packa upp och packa ner vadå lite tjatit. tur att jag slipper göra det själv :)



jag sitter och ugglar på mamma och pappas gamla data igen , så jag har inga nya bilder.
bilden sen 2008 , fin tjej.


L E V E R D U ?

vad ska jag säga..
björket igår. det har väl funnits bättre stunder i mitt liv . fast ganska kul var det iaf . bilderna sen innan har jag inte orkat ladda in än , och så är jag uppe på mammas och pappas dator.
ikväll ska vi cykla till donken , ingen aning vilka som ska med , men det blir skoj iaf.


BILDEN ÄR SEN 2009 ! eller 2010.. lagom fin.
fast ebba
jag älskar dig !

underbart väder

måste bara tacka någon för det underbara vädret , skönt att alla snö som kom innan försvann lika fort. ebba och jag var nere på stan efter skolan. eller det var inte bara ebba och jag , nästan hela klassen kändes det som. egentligen borde vi inte vara nere på stan och ränna , alla 8or har ett stort so-prov imorgon. ebba och jag vara bara nere på stan och vände , sen cyklade jag hem och satte mig på min studsmatta och pluggade och försökte få lite fräknar. tror inte det gick så bra för fräknarna faktiskt fast det känns som jag har bränt mig på näsan ist.
ni får någon bild från i sommras eftersom jag endå är på pappas stenålders datan.





den förstabilden är nog sent på våren , tror inte det va sommar då riktigt.
den andra är typ dan innan festivalen eller något. fan vad skönt det var då.
vilka sexya kläder vi hade wendiii raowr

tisdag.

skolan på tisdagar är för himla jobbig.  eller idag va det inte så jobbigt, gumpa och film , sexualkunskap & elevensval. på elevens val har jag no och vi satt ochs snackade om japan. sista gången idag sen byter vi , skönt att det är slut .
elevira efter skola, ått lite müsli..
innan det blev helt skumt drog ebba och jag utt i skogen och ugglade , nä det gjorde vi ju inte vi tänkte fota lita men så blev det inte riktigt. & jag får inte in bilderna på datan så ni får tyvärr inte se dom.
nu ska jag plugga till vårt so prov till fredag.

måndag.. mycket gammalt skit.

aja måndag igen då . jag älskar måndagar. hemkunskap och slöjd hela morgonen. fast jag gillar inte slöjdläraren , sur gammal tant är hon.. , fast vi kämpar vidare. sen efter lunch idag på svenska var det film. jippppi. vi har läst om romantiken , realismen & sån empok grejer innan så nu cheakar vi filmerna. gamaldags.se
efter skolan satt jag kvar en timme i skolan o ugglade med några från klassen..
..sen stack jag hem och pluggade. vid 7 gick elevira och jag ute och gick. det var för himla skönt , lite synd där att det hade blivit mörkt så vi inte kunde gå skogen..jätte synd verkligen.
ni kan få facelooken idag.
& om ni undrar vad det är för konstigt " piano " , så är det faktikst en liten orgel som vi drog med när vi rensade morfars hus.

fin ursäkt

ja då var jag här igen , det va länge sen. Jag orkar inte upptaderar och jag har inget skoj och skriva. Och något har hänt med min data. allting tar fem gånger längre tid än innan, att bara tryck upp internet tar nästan fem minuter, och har man upp mer än tre saker samtidigt blir skärmen svart , sen kommer det upp en text .. would you like to turn off this shite...? kanske inte riktigt så , men inte långt ifrån.
något måste man väl kunna göra ått det, jag frågade pappa men han bara..ehm nej ? jag kan rensa hela datan. Vet inte om jag känner för det faktiskt. tänkt om bilderna försvinner, fan vad sur jag hade blivit då.
om det har hänt något annat ? jadå , det rullar på, och det är ju för himla härligt att snön redan har försvunnit igen. så plötsligt var det vår igen :)

seg dag.

vanliga onsdagar slutar vi tjugo över ett. men idag så försvann sista lektionen pågrund utav.. ingen aning varför , så vi slutade kvart i ett idag ist, snälla lärare. efter skolan drog jag mig hem, sen somnade jag i soffan. fasen vad trött jag är. ska väl dra mig ut i det fina vädret nu eller går jag och lägger mig igen.

snart fredag ?

frilufts dag. jodå , det funkade väl. väldigt jobbigt & vi höll på att missa nästa lektion men annars va det skönt, härligt att slippa dom vanliga lektionerna. & efter lunch hade vi ju no prov. vi skulle bygga torn utav tidningar. ebba o jag trodde vi skulle klass ut alla. så blev det inte. vi fick godkännt iaf. & nej det är inte så jävla lätt försök själva.
sen jag kom hem har jag gjort läxa & nu ska jag upp o lulla lite med min kära föräldrar.
& jag har fortfarande kvar flättorna i håret , ska ta av dom idag , det kliar sönder .

ny vecka ny tag.

lite dåligt med upptateringen.
men nu är det måndag o vi tar ny tag. right ?
ny vecka. härligt.
imorgon har vi friluftsdag... inomhus , & sen vanliga lektioner efter lunch . HALLÅ ? ska det inte vara hela dagen om det heter friluftsDAG ? fast efter lunch har vi praktiskt prov i no , så jag förstår om dom inte vill att vi ska missa det..
annars så . igår kväll var jag hemma hos elevira. hon är för himla snel brud. så ja hon fixade mitt hår. det ser lite konstigt ut men tufft :)
man ser typ bara mitt öra på bilden , men u got it.


krya på mig

jag vaknade med ont i halsen , jag känner mig inte så kry. men nu har jag ätit frukost så jag får väl ta mig igenom dag. man kan ju inte vara sjuk en lördag. det kommer ju alltid någon liten filur som vill hitta på något . så vi får se vad som händer idag :)

freeeeejdag

DÅÅÅÅÅÅÅÅ VA DET DAGS FÖR FREEDAGSMYS !
väntar på att klockan ska bli lite mer så ska jag dra till coop & shoppa med wennan...,hehe vi lär väl hitta på något skoj. ebba o agnes joinar väl senare ikv dom också :)
vill ni veta en grej ? nej ..
jo jag går i världens bästa klass ! det ni, det slår ni inte. jag vet ingen i vår klass som inte vill gå där. alla i klassen kan skratta tillsammans, idag på musiken tillexempel , alla skrattade vi är så fula. puss klassen jag älskar er.heh..
& wendy kom inte och säg att jag ska ta bort bilden , för att du är för himla gullig !

fan vad jag är irriterad

jag har fortfarande ont mellan revben. suck. det har ju blivit bättre iaf. vi har gympa i skolan imorgon , hoppas det har försvunnit då.
& nu är jag jävla arg på ett program på datan där man fixar film grej. man klipper filmer , sätter ihop filmer , mixar dom..blablabla. iaf va det så att jag hade gjort värsta bästa filmen på mig o ebba. & så sparar jag den . sen ska jag trycka upp den igen. så står det att filen inte är gilit. jävla fittprogram. darför är jag inte gladast just nu.

okej

vet inte riktigt vad det är för fel . men jag har jefla ont mellan revbenen. jag blir himla seg av det . jag orkar inte riktigt något alls , man blir ju lam. mamma sa att det kunde vara träningsverk. jo men u wish mumi. det går väl över tills jag gifter mig om jag har tur.
när jag kom hem innan idag så stod det en hylla i hallen , pappa har nu borrat upp den . så nu ser det lite bättre ut i mitt " stora rum ". & om ni undrar vad som är över ritat, får ni fråga någon som vet.

skiter i detta en stund.

bloggen är väl rolig.
jag har inget att berätta.
jag har inga bilder att lägga ut.
jag måste göra läxa. inte för det är så viktigt just nu kanske.
jag har ont i vid mitt hjärta. & nej , inte för jag saknar någon.
jag kommer tillbaka någon dag.
då ska ni få se på annat.
en grej kan jag berätta. måndagar är fina. det skulle vara måndag hela veckan sen helg.
ehm , ja ni , ingen kommentar.

söndag - fint veder

gud i himlen tack för att du skänkte oss solen. nej men fy vilket fint väder det har varit idag o igår. så idag har elevira och jag cyklat runt lite i Sverige. & jag tyckte att vi kunde cykla till donken , men elevira gillade tydligen inte den idén.
annars idag har jag bara läst en riktigt seg bok, .Frankenstein. som vi ska ha läst ut till imorgon. den är typ skriven på 1800-talet. jag älskar den. bara 50 sidor kvar .
& nu blir det wallander hhehe.. & jag ska duscha har precis varit ute och sprungit. därför så snygg.

jotjena

nu gick ebba .
har haft en vanlig ebba kväll. bästa kvällar som finns . synd om er som missat dom !
ska gå upp o snacka lite med mamma o pappa & pappas kusin o hans fru som är på besök. eftersom det inte finns något annat roligt att göra.

röööööööööj

om det är någon som ska någonstanns med tåg så kan ni köpa biljetter hos mig , får nu har jag flera tågrälser i käften . det är riktigt härligt.

igår va vi ut o röjde lite... på coop . sen gick jag ebba o wendyy o hampus hem till felix & kollade på film .
& nu väntar jag på att ebba o agnes ska dyka upp.
ni är bäst . :)

d finns 2 rader till folket. resten är t ebba.

till ebba :
hej ebba , jag ska göra ett riktigt fint inlägg t dig nu .
& det är fint att du bryr dig :')
Idag har jag varit med ebba. det va till er alla andra .
och jag vet att ebba inte är den enda som läser..
& ebba ikv ska jag duscha sen ska jag plugga so , du vet den vi har till imorgon. och sen ska jag träna lite till på franskan , eller skiter jag i det. DU FÅR HA DET BÄST . sakna mig inte för mycket . för vi ses imorgon.

skolan

imorse drog jag mig till skolan även fast jag inte riktigt kände mig så kry. men jag klarade heeeela dagen. fast det är väl inte så konstigt skolan är ganska rolig.. eller min fina vänner i skolan :')
& om vi har fått några läxor..?
ja. ska plugga vidare.
agg har varit här idag , ni får en frisk bild på henne :)

ska väl dra mig dit..

nu va jag frisk. andra gången gilt . fast jag har fortfarande ont i magen man vafan ? , jag hoppas jag är frisk nu på riktigt och slipper ligga här och ruttna hela dan. så imorgon dra jag mig till skolan. fast vi slutar redan vid 20 över 1 . så det kan ju inte va så farligt. sen får jag se om jag får 26 läxor, fast så mycket kan jag ju inte missat på 2 dar..
& bilderna är fräsch..

RSS 2.0