Jag vaknade och trodde det var sommar

VAD ÄR DET HÄR FÖR VÄDER EGENTLIGEN ?
här ligger jag och sover lugnt och fridfullt och sedan vaknar jag pga av det är så himla ljust ute.
Från min säng ser det ut som det är sommar ute. :(
Glöm inte kolla hampe dampes blogg heller !
Den finns HÄÄRRR
jag trodde jag hade en bild på Hampus. Det hade jag tydligen inte. Henny går säkert lika bra.

fuldag idag. usch

Läste ni överskriften ? inte, nej men gör det då !
Läst den nu ? bra.
Som sagt var, idag har jag en riktig fuldag. En dag då jag inte känner mig så vacker helt enkelt.
Tror det mest beror på att jag har så mycket vackra vänner.(okej, alla är vackra tillochmed jag men inte alltid)
kan också bero på att det regnade hela dagen lång. varför blir allt så mycket tråkigare med dåligt väder,
varför ?
Nej, jag ska vara helt ärlig. Jag har haft en skön dagen endå.
Nu lyfter vi på hatten för det som komma skal.

frysenchey

Jag var nyss ute och gick en runda. Då tänkte jag att när jag kommer hem ska jag blogga om något super fantastiskt intressant. Så kom jag då hem nu & nu har jag helt glömt bort vad jag tänkte skriva om, för det enda jag tänker på är att jag borde börjar röra på mig mer.
När jag var lite simmade, gympade och red jag samtidigt. när jag blev 13 slutade jag med allt. fan vad idiotiskt tänkte jag nu.
Jag har blivit en stor soffpotatis. Fan.
Nyårslöfte får väl bli att jag ska verkligen börjar träna en sport. får se hur det går.
ni får se gårdagens look.

nu var det roliga slut.

nu har vi tagit oss i genom julafton osv. Imorgon kommer jag sova & sova & sova. Inte för att jag vill, att ha massa människor hemma gör en trött. Så gottennatten peace out.
och inte är jag alltid fin på alla bilder.accaptera.

Nu har jag orkat

Min bror och hans hund åkte i hem i eftermiddags. Det var kul att de kom iallafall. Det är mysigt att "hela familjen" samlas ibland, händer inte allt för ofta.
låte bilderna tala för sig själva.
jag har faktiskt det riktigt bra

Hello, jag orkar inte lägga ut en bild på mina julklappar. Jag har inte tid med blogga just nu, jag umgås med mina släkt osv.

GODJUL GUBBAR

Jag vet att jag var emot att alla skrev " god jul snygging, sötis,cooling" osv. Jag är fortfarande emot just det där. Det är ju betydligt trevligare om man skriver en varm liten julhälsning istället. Då blir det lite personligt. Så får ni tråkigt kan ni ju alltid sätta er ned & skriva varm julhälsningar till varanda.
Förra året var det mycket snö, kolla bara ! men det kommer väl..
nu finns det endast en sak kvar att säga. GODJUL & MÅ NI LEVA FINT I ALL TID !

shake up the happines

Det är bara snön som fattas.

fullt hus

inte en lugn stund.

menpappaskynda

Städar in i det sista i vänta på syskon mfl. Jag väntar på att pappa ska ha dammsugit klart där uppe, suck sedan får jag dammsuga här nere. Lär väl vara klar vid fyra tiden, nej okej lite tidigare då..
I väntan på bättre sitter jag stencool i soffan med morgonfrissan. hej liten mupp

JUUUULLOVV TJALALALA

Kom nyss hem från maxi. Vi stor handla, för imorgon kommer syskon osv hit. Efter det kan jag inte tänka mig att det kommer bli en lugn stund. MEN JAG KOMMER NJUTA !
Ikväll hade vi det klassiska fackeltåget till kyrkan. Det klassiska psalmerna & där satt vi och väntade på det klassiska talet från rektorn MEN vet ni vad? Vår rektor har gått och blivit lite modern. Stor gratulation till honom.
Nu firar jag med lite choklad med massmallow.

JAG STÄDAR.

Jag har städat & städat enda sedan Elevira stack vid 6 tiden. Det är jäääätte tråkigt, hjälp ?
Man vet aldrig vad jag har gömt undan i någon vrå. Jag vet iallafall att det är för mycket jag har gömt undan, för detta kommer ta lång tid innan jag är klar. Fast när jag väl är färdig ska jag hjälpa mamma med julgodiset. mmh

nu önskar ni nog

Jag önskar ni kunde stå brevid mig i samma stund som bilderna är tagen. Det luktade wonderful.  & det smakade ännu bättre. det är inte alltid lätta att sitta på andra sidan skärmen och dregla. stackars er.

SLITEN CHEY

sitter och diggar till musikhjälpen. Musikhjälpen är en grej P3 kör varje år där de samlar in pengar till olika ändamål. Detta år samlar de in pengar till Flickors Rätt Att Gå I Skolan. Det är fett , om man skänker 50 kronor så kan en flicka få gå i skolan. Så lite vi här i svergie kan göra för så många flickor i fattiga länder. Och så blir det lite jämställdhet på köpet.
make avatar


ligger i soffan och drar mig

vaknade redan halv nio. Det är en sån morgon att när man väl har vaknat kan man inte somna om, hur mycket man än känner att man vill sova mer, så kan man inte.
så vid nio tänkte jag att jag skulle se julkalendern på tv.NEJ. det gick redan vid kvart i nio & då försökte jag se den på svt/play. det funkade inte det heller.  Då satte jag mig och kollade gamla bilder. Jag måste bara visa er denna bild. Den ser så mysig ut.

en julklapp till HENNY

Second hand, har jag berättat att jag älskar det ? nej, men då gör jag väl den nudå.
jag älskar köpa gamla kläder. Unika kläder som jag vet att ingen annan kommer gå runt med. Då slipper man jämföra sig med alla. Det blir inte så att man kommer till skolan en dag och så bara " nej, inte har väl du och jag likadan tröja och varför sitter den så mycket snyggare på dig då.. " U get it.
( nu ska ni inte tro att jag inte köper "vanliga" kläder heller, för jo, det göra jag tyvärr, det måste jag väl erkänna)

försöker leva

tänkt att jag skulle ta en tjusig bild till blogg med systemkameran. Den står här brevid mig och väntar på att få kötta. haha, den kommer få vänta, för jag kommer då rakt inte plocka upp den ikväll. Även om jag skulle plocka upp den, hade jag inte tänkt visa er någon bild . Eller jo, någon bild kan ni väl få.
make animation


JADÅ

jag klarade moppedtjufräset nu. grattis. ganska stolt faktiskt ! 61 av 65. inte dåligt. men det var lite tråkigt att jag kuggade första gången, vilken tur att jag klarade nudå, annars hade jag verkligen tappat hoppet på livet.
Pappa och jag har varit i kristianstad hela förmiddagen. han vär så snelpappa och köpt lite julklappar till mig. och så fixade vi min klockan !
nu ska jag tjilla tillbaka till skolan...

lucia var det !

nu ska jag visa er mycket vackra bilder som jag lyckades kopiera från almas blogg.
Tack alma.
vi är ganska fula..

13 december

Vi, precis som alla andra, gick lucia imorse. Vi tio sjöng vi för kung och fosterland i kyrkan. det var inte mörkt ute, det fanns ingen snö, och det var inte precis julstämning över det hela men där stod vi och skrek att nu är julen här & alla som satt i kyrkan skrattade nog lite gott för sig själva. de hade nog inte gjort det bättre själva endå, så skrattar bäst som skrattar sist.

gladjuldå..

GE MIG MITT LIV TILLBAKA

gud, lärarna har pressat in allt den här sista veckan. No, Lucia, So , Franska. jag hinner. MEn endå sitter jag här, vafan gör jag här ? 
det har jag också frågat mig själv x antal gånger. aj fan nu får jag ta mig samma .

var det bara jag som tyckte det var lite skoj ?..

adventsmys med mumi!


ITISFRIDAY MAN

nanan, nu ska jag fortsätta med mitt arbetande.

funderar på vad jag ska göra näst här i livet

Ska dra mig ut och springa en rund. Vet inte om det är så säkert kanske. Får hoppas att gud kommer med någon super plan ifall att jag skulle ramla.

jag hinner inte

usch jag hinner aldrig det jag borde. Jag måste ta tag i mitt liv. eller kanske ska skaffa mig ett först ?
var inte så himla fyrkantig

haha - det sammanställer dagen

Snön försvann lika snabbt som den kom. sorligt men sant.
just nu sitter jag och myser med Mistel. & lite kvällsmat.

4 december

Har haft en bra helg med underbara människor. Kom dock hem sent igår, så imorse var det ganska svårt att stiga upp. Men pappa lyckades dra mig ur sängen och sätta mig i bilen sedan körde han oss till väla.
Jag fick med mig två halsdukar & en jacka hem. Lite konstigt där att jag fick med mig en jacka , eftersom jag redan har en bra fungerande. fast man har aldrig en jacka för mycket..

5 år igen


1 december

Gud vad det är härligt att det är december. Det bästa är julkalendern. Man kan stiga upp på morgonen och förväntat sig något mysigt att titta på medans man äter frukost, usch vad bra !
fast snön, var sjutton är den ?


RSS 2.0